About us

About us

Van wervingscampagnes en packaging tot merkcreatie en grafische ondersteuning bij jou op kantoor. Grootte of sector is bij ons geen focus. We krijgen onze energie van kruisbestuiving om zo met een rugzak bomvol learnings te kunnen adviseren en uit te dagen.

We analyseren jouw noden, creëren strategieën en ontwerpen vol goesting mét jou een merk of campagne die de ambities versterkt. We nemen uitdagingen vast met een focus op cultuur, connectie en relevantie.

Laten we eerst praten en elkaar leren kennen. Waar willen jullie naartoe? Welk verhaal moet verteld worden? Is er een probleem dat opgelost moet worden? Open communicatie is het begin, midden en einde.

Want communicatie stopt niet na een branding of campagne. Als partner ondersteunen we jullie met een persoonlijke aanpak bij ons in de studio of bij jou aan tafel. Voor enkele dagen of als strategische partner. 

Wij zijn creatieve denkers & doeners met een passie voor sterke merkverhalen en liefde voor design.

Our approach

Een merk creëren is begrijpen, ontdekken, proberen, weggooien en opnieuw beginnen. Om dit zo vlot mogelijk en in alle transparantie te doen, doorlopen we met jou de volgende stappen.

Define

We doorgronden de uitdaging en definiëren waar jouw merk voor staat en wat het moet uitstralen. Aan de hand van een hands-on workshop vinden we samen antwoorden op strategische vragen. We analyseren de markt en definiëren de hoekstenen van jouw branding.

Visualise

Het is essentieel om de juiste uitstraling te bepalen die past bij de waarden en behoeften van jouw merk. We creëren in deze stap verschillende moodboards, rekening houdend met de doelgroep, positionering en visie van jouw merk. Onze designers doen uitgebreid onderzoek naar vormen, kleuren en andere stijlelementen.

Design

We vertalen de gevisualiseerde moodboards naar concrete concepten en designs. We zorgen ervoor dat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten en een visuele wereld vormen die de essentie van jouw merk vastlegt.

Brand

Onze designs transformeren we naar een merkidentiteit. Stijlelementen worden gedefinieerd en we leggen deze vast in een brand guide waarin we een systeem van primaire en secundaire assets opstellen.

Implement

De branding wordt vertaald naar de gewenste uitwerkingen. Van verpakkingen tot websites, zorgvuldig passen we de stijlelementen toe op alle dragers. Het merk komt in deze stap volledig tot leven.

Our services

Merkstrategie. Merkidentiteit. Campagnes. Conceptcreatie. Copywriting. Editorial. Digital. Motion graphics. Packaging. Social Media.