Win a full
brand identity

Times are tough. Time to give back. With this giveaway we want to support a lucky Belgian start or scale-up by powering their young brand with Watson’s creative fuel.

Creative fuel for
game-changing ideas

Watson zet graag zijn schouders onder ambitieuze ondernemingen met een brede kijk op de toekomst. Heb jij als doel om met jouw onderneming, organisatie of merk onze wereld duurzaam, innovatief of socio-cultureel te versterken? Dan geeft Watson geeft jouw merk graag een gezicht. Klinkt te mooi om waar te zijn? Wees gerust, no strings attached.

Het ontwikkelen van een doordachte merkidentiteit kan voor een startende onderneming een flinke investering zijn. Daarom bieden we de kans om een volledige brand identity te winnen. Schrijf je beloftevolle onderneming, organisatie of merk in, fundeer waarom jij kans moet maken op deze unieke prijs en overtuig ons met jouw ondernemingszin.

Welke ondernemingen
kunnen deelnemen?

Start-up of scale-up gevestigd in België.

Gamechanger, innovator or just making our world a better place?

Duurzaam, innovatief, socio-cultureel, maatschappelijk, non-profit.

LOGO

De basis van jouw merkidentiteit.

 

VISUAL IDENTITIY

De visuele taal van je merk. Kleurenpalet, typografie, fotografiestijl, iconen…

 

BRAND BOOK

De bijbel van je merk die de visuele identiteit aflijnt voor consistente toepassing.

 

BRAND ASSETS

Plug & play logo files & assets voor digital & print.

LOGO

De basis van jouw merkidentiteit.

 

VISUAL

 

IDENTITIY

De visuele taal van je merk. Kleurenpallet, typografie, fotografie stijl, iconen…

 

BRAND

 

BOOK

De bijbel van je merk die de visuele identiteit aflijnt voor consistente toepassing.

 

BRAND

 

ASSETS

Plug & play logo files & assets voor digital & print

Inschrijven kan t.e.m. 15/12/23. De 3 beste kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. De uiteindelijke winnaar zal openbaar bekend gemaakt worden in het voorjaar van 2024. Met de winnaar gaan we onderstaand traject aan.

ONBOARDING & DISCOVERY  2 WEEKS

We dompelen onszelf onder in de wereld van je onderneming en analyseren je doelen, visie, en positionering. Een hands-on discovery session vormt een strategische basis voor de ontwikkeling van je nieuwe merkidentiteit. We bouwen aan je merkstrategie die zal dienen als solide basis voor jouw branding.  

DEVELOPMENT & DESIGNING   4-6 WEEKS

We bepalen de mood en uitstraling van je merk. Onze designers doen uitgebreid onderzoek naar vormen, kleuren en andere stijlelementen. Deze moods vertalen we naar concrete concepten en designs die samen de visuele wereld vormen die de essentie van jouw merk vastlegt. 

FINALISING   2-3 WEEKS

We definiëren stijlelementen en leggen ze vast in een brand guide, de bijbel van je merk, waarin we een systeem van primaire en secundaire assets opstellen. Een duurzaam fundament dat toont welke visuele taal je merk ademt. Ready to launch!

Schrijf je in en maak kans. Vul onderstaand formulier in en vertel kort waar je onderneming voor staat en voor gaat. Be your ambitious self.