Ferm Beer Brews

Fermentation is life

Ferm Beer Brews produceert geen typisch bier, maar creëert bieren met een verscheidenheid aan onconventionele ingrediënten en technieken om ongewone niveaus van verfijning en nuances in smaakprofiel te bereiken. Vol passie en bewondering experimenteren ze met verschillende ingrediënten en smaken, om zo de meest originele craft beers te brouwen.

 

Bij fermentatie draait alles om transformatie, dat hebben we redelijk letterlijk genomen. Ferm Beer Brews kreeg van ons een branding met een resem logo’s die een eclectisch maar harmonieus geheel vormen.

Black Koji

De gasten van Ferm riepen een nieuw speciaalbier in het leven: Black Koji, een donker craft bier gebaseerd op een traditionele Japanse malting-techniek. Met volle goesting en dorst naar meer, ontwikkelden we deze mysterieuze labels voor hen.

Acan's Mallow Tree

Wellicht het enige bier dat vernoemd werd naar de Mayaanse god van dronkenschap. Ja, die bestaat echt. Nee, we kid you not. We kregen de kans om voor dit funky cacaofruit-bier een totaalconcept uit te werken. Zero waste, crafty én lekker – dat smaakt naar de zomer!

Next case