Deme.

Wat Deme doet? De vraag is: wat doen ze niet? Deme zet zich in voor zowat alle realisaties die met water en zand te maken hebben. Deze gaan van land creëren in de oceaan tot kilometerslange tunnels graven, they do it all! Wij zijn trots hen te mogen ondersteunen in hun objectief om de wereld klaar te maken voor de toekomst. Dit doe je natuurlijk met de juiste mensen, daarom is Deme op zoek naar ingenieurs die de wereld mee willen veranderen.

Concept // print design

Since 2017

DEME X

CONFERENCE

Quares radesy enables you to purchase and sell preowned designer, luxury fashion. We partnered with the founders to refine their creative and brand strategy ipsum.

Recruitment campaign

Deme had de challenge om binnen de 2 jaar 400 ingenieurs aan te werven. Deze succesvolle campagne heeft mee gezorgd om deze uitdaging met 150% te halen.

Wij voorzagen full page advertenties voor nationale kranten en magazines. Later werd de campagne uitgebreid met een photo-wall, roll-up banners en tal van andere uitwerkingen.

Deme ad

Recruitment campaign intern

Met deze referral campagne zetten we de huidige medewerkers in “the picture”, met de vraag of ze hun netwerk willen aanspreken om bij Deme te komen werken. Posters werden wereldwijd verspreid over al hun kantoren.

Randstad award

Deme won in 2019 de Randstad Employer Brand Research Award. Dat verdient een advertentiecampagne. Wij verzorgden het concept en de opmaak van deze visual.

Deme campagne

Let's make progress

Deme lanceerde in 2020 deze campagne om nieuw talent aan te trekken. De combinatie van astronaut en Deme employee benadrukt dat Deme grenzen wil verleggen.

Sluit Menu